Spaanse tapas cateringtapas cateringSpaanse tapas catering
Spaanse tapas cateringSpaanse tapas catering Spaanse tapas cateringtapasbuffet
tapasavondcatering limburgtapas catering
Spaanse tapas cateringtapas catering bedrijfsfeest
tapas catering
Spaanse tapas catering
Onze Tapasbuffetten
Spaanse tapas catering
tapasbuffet aanbieding
huwelijksbuffet
bedrijfsfeestbuffet
kerstbuffet
nieuwjaarsbuffet


Betrouwbare cateraar
tapas bestellen
De goede online referenties en beoordelingen van klanten en een goede waardering en positie in Google maken El Mundo de las Tapas tot een zeer betrouwbare cateraar.
Spaans tapasfeest
feest catering tapas


Het Team
Het Team
Het team van El Mundo de las Tapas.
tapas team
bijeenkomst tapasbuffet


Tapasbuffet voorbeeld
Tapasbuffet voorbeeld
Een voorbeeld van een van onze tapasbuffetten.
tapasbuffet voorbeeld
bijeenkomst tapasbuffet


Spaanse tapas catering

tapascatering Online tapas bestellen Spaanse tapas catering

bruiloft
online tapas catering
Spaanse tapas catering
Spaanse tapas catering Spaanse tapas catering
 
Een van onze klanten gaf toe ietwat zenuwachtig te zijn geweest toen ze de bestelling deed: "Ik had nog nooit via internet de catering besteld, laat staan dat in durfde online tapas te bestellen. Ik dacht: wie komt er, wat brengen ze mee en hoe ziet het er uit?" De vrouw die aan het woord is, is arts en geeft aan normaal voor "veilig" te gaan, dus traditionele catering met kaasjes en worstjes bij de slager. Deze keer echter niet, spannend dus.

“Ik wilde op mijn verjaardag iets bijzonders doen en kwam via via op El Mundo de las Tapas uit. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ze gebeld en dat verliep prima. Danieel stond me zeer vriendelijk te woord, de antwoorden op mijn vragen waren duidelijk en verhelderend en wekten vertrouwen bij me op. Ik gaf hem mijn wensen aan en we hebben afspraken gemaakt. Via de mail werd dit allemaal nog eens bevestigd.”

Op de dag van het feest stonden de bezorgers precies op het afgesproken tijdstip op de stoep met het bestelde tapasbuffet. "En ik moet zeggen, jullie hebben al onze verwachtingen overtroffen! De tapas waren zo gevarieerd, zulke mooie schalen en meer dan genoeg voor iedereen. We hebben echt heerlijk gegeten. Wat een goed concept hebben jullie in handen. Mijn advies is: laat de mensen nog veel beter weten wie jullie zijn, wat ze krijgen, waar jullie overal zitten, hoe ziet het er uit en vooral: dat jullie betrouwbaar zijn!"

Dit advies hebben we ter harte genomen. We zijn deze arts zeer dankbaar. Het blijkt namelijk dat meer mensen aarzelen om op internet tapascatering te bestellen. Men heeft vragen als "Is het wel te vertrouwen?" en "Kan ik ervan op aan?". Daarom hier de antwoorden op enkele vragen over ons.

Wie is El Mundo de las Tapas?

El Mundo de las Tapas is in 2008 opgericht en we hebben ons direct gespecialiseerd in tapas. Het team van El Mundo de las Tapas kent over de jaren heen steeds een wisselende samenstelling, echter wordt er altijd alleen gefocust op tapas. In de loop der jaren hebben we voor tienduizenden gasten tapas mogen verzorgen en zijn we uitgegroeid tot de Nr.1 tapas cateraar.

Waar zijn jullie gevestigd?

We hebben twee administratiekantoren, in Utrecht en Venlo. De daadwerkelijke bereiding en verzorging van de catering vindt plaats vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen. Uw tapasbuffet wordt bereid op een van onze keukenlokaties bij u in de buurt.

Betrouwbaarheid

Het succes van El Mundo de las Tapas wordt bepaald door drie zaken:
  • hoge kwaliteit en lage prijzen
  • online referenties en beoordelingen van klanten
  • mond op mond reclame
Het is voor ons heel belangrijk om op bovenstaande punten goed te scoren. Dat kan alleen als je zeer betrouwbaar bent en goede service en kwaliteit biedt. En dat is en doet El Mundo de las tapas. Dat blijkt onder andere uit de online referenties. De uitstekende beoordelingen worden behaald omdat we kwaliteit, goede service en lage prijzen bieden. Kijkt u maar eens naar onze heerlijke tapasbuffetten. Geen enkele andere cateraar biedt zoveel diversiteit en kwaliteit aan tapas.
 
tapas catering Spaanse tapas catering


Spaanse tapas catering
Spaanse tapas cateringSpaanse tapas catering
Spaanse tapas cateringtapas catering